EN-80/81 HD and SD MPEG4 & MPEG2 DSNG Encoder
EN-80/81 HD and SD MPEG4 & MPEG2 DSNG Encoder

Designed specifically for Tier 1 Satellite, ASI/Fiber and IP Contributio...
lees meer ›

NetUP IPTV Combine 4x
NetUP IPTV Combine 4x

IPTV Combine 4x, a complete IPTV solution in one box
VoD server, DV...
lees meer ›

HomeNieuws › Adtec nodigt u uit voor ISE2011 in de RAI

Adtec nodigt u uit voor ISE2011 in de RAI

Van 1 t/m 3 februari 2011 zal de ISE (Integrated Systems Europe) beurs wederom in de Amsterdam RAI plaatsvindt. Ook dit jaar zal Adtec Digital  weer aanwezig zijn en haar producten demonstreren.

ISE is de absolute nummer 1 vakbeurs voor professionele AV en system integration en is dit jaar, wegens toenemende groei, zelfs uitgebreid met hal 6 en 9 van de RAI. Als u een AV professional bent dan is dit de beurs die u niet wilt missen!


Adtec zal haar producten in hal 11 demonstreren in standnr. 11K58. Tijdens deze beurs introduceert Adtec de gloednieuwe YUV2QAM encoder, een twee-kanaals high definition encoder met ingebouwde QAM modulator en RF up-converter.

Toepassingen van de YUV2QAM zijn o.a. private cable, hospitality, medical, remote learning en kabel TV. Voor niet RF applicaties zijn zowel GigE (Ip) als ASI outputs beschikbaar.

Adtec Europe zal tijdens ISE twee nieuwe IPTV oplossingen introduceren. De DVB to IP gateway een complete IPTV streaming solution. Live TV en Radiozenders worden ontvangen direct vanaf satelliet(DVB-S, DVB-S2), Terrestrial (DVB-T), of kabel (DVB-C) en vervolgens omgezet naar IP streams.

Tweede introductie is het IPTV Combine systeem, alles voor IPTV in één 1HE behuizing inclusief VOD en Nvod. IPTV Combine is speciaal ontwikkeld voor de "kleinere" IPTV projecten. Het is de perfecte oplossing voor IPTV providers, onderwijs instellingen (collegezalen), IPTV/STB testlabs, gezondheidscentra, ziekenhuizen en showrooms.

U bent uiteraard van harte uitgenodigd voor ISE en we bieden dan ook gratis entree tot deze vakbeurs. Klik hier voor registratie.

Zoeken

Follow us!