NetUP DVB to IP Gateway 4x
NetUP DVB to IP Gateway 4x

The DVB to IP gateway 4x is a complete IPTV streaming solution. It can r...
lees meer ›

IRD-3000 series Receiver Decoder
IRD-3000 series Receiver Decoder

Sencore's line of professional Integrated Receiver Decoders is a set...
lees meer ›

HomeNieuws › IBC2011, Adtec is er weer bij

IBC2011, Adtec is er weer bij


De IBC komt er weer aan... En uiteraard is Adtec Europe aanwezig met een stand in hal 1, standnummer 1.D01.

Adtec Digital introduceert tijdens de IBC een gloednieuwe encoder, waarvan meer specificatie bekend zullen worden gemaakt tijdens IBC. Wel verklappen alvast dat deze nieuwe encoder in combinatie met de RD-60 IRD een nog niet eerder geziene end-2-end latency heeft.

Er is het afgelopen jaar door Adtec hard gewerkt aan het verbeteren van de EN en RD contributie producten. De nieuwste EN-81 encoder kan 16 audiokanalen verwerken. Hierdoor hebben broadcasters de mogelijkheid om een veelvoud aan stereo of meer-kanaals audio services mee te zenden. Het EN platform is volledig multi-codec, MPEG2 + MPEG4 AVC H.264 en HD + SD en zelfs chroma subsampling 4:2:0 en 4:2:2.

Ook de andere door Adtec Europe vertegenwoordigde fabrikanten NetUP en TAG Video systems zullen hun nieuwste ontwikkelingen tonen tijdens de IBC.

NetUP IPTV, Standnummer 13.382 (hal13)
NetUP toont een volledig nieuwe versie van de IPTV middleware geschikt voor Android based set-top-boxen. De Android-gebaseerde IPTV-oplossing biedt een intuietive gebruikersinterface met grafische effecten en animaties alsmede surfen op internet, YouTube, gaming, messaging, sociale netwerken allemaal op één scherm. Extra USB-apparaten kunnen worden aangesloten op de IP-STB, zoals een draadloos toetsenbord en een muis, USB-sticks met foto's en muziek, Bluetooth en Wi-Fi-adapters.

De NetUP Transcoder is een volledig nieuw product welke tijdens IBC zijn debuut maakt, voor toepassingen waar real-time videostreams omgezet dienen te worden naar MPEG4/AVC H.264. De transcoder is uitgevoerd als PCI-E kaart met 2 HDMI ingangen met volledig HW based processing geschikt voor 2 HD of 4 SD streams.

TAG Video Systems, Standnummer 4.C51 (hal 4)
TAG demonstreert tijdens IBC o.a. de MBC-7000 DTV mosaic server en de MCM-9000 DVB Monitoring oplossing.

De MCM-9000 biedt monitoring op alle transmissie lagen vanaf de TS-packet header tot de gecodeerde video-inhoud en kwaliteit. Daarnaast zorgt de MCM-9000 voor een visueel mozaïek van de services inclusief data overlay en biedt u als operator een krachtig instrument voor het opsporen van problemen en alarmering. MCM-9000 voldoet volledig aan de ETR standaard en is zowel geschikt voor remote als local monitoring.

U bent uiteraard van harte uitgenodigd voor IBC en we bieden dan ook gratis entree tot deze vakbeurs. Klik hier voor registratie.

Zoeken

Follow us!