VB220 IP Core Monitoring Blade
VB220 IP Core Monitoring Blade

The VB220 IP-PROBE is a monitoring platform for all applications in any ...
lees meer ›

NetUP IPTV Combine 4x
NetUP IPTV Combine 4x

IPTV Combine 4x, a complete IPTV solution in one box
VoD server, DV...
lees meer ›

Home › Oplossingen › Kabel en Terrestrial

Kabel & Terrestrial

In heel Europa is de analoge afschakeling in volle gang. (Pay) TV exploitanten worden  geconfronteerd met de uitdaging om analoge diensten uit te schakelen. Deze switch bied behalve uitdagingen uiteraard ook kansen om dienstverlening uit te breiden en te groeien binnen de digitale TV markt.

De analoge uitschakeling word in sommige landen door de overheid verplicht ingevoerd met een snelle groei van digitale diensten als resultaat. Exploitanten in andere landen bieden tijdens de overgangsfase gelijktijdig analoge en digitale diensten aan en zullen de klant met een groter kanalenaanbod en HD kwaliteit moeten overtuigen.

Technische beperkingen maken efficiënt bandbreedte gebruik één van de belangrijkste aspecten binnen een DTV infrastructuur. Zowel bij kabel-en aardse distributie- netwerken zijn er simpelweg bandbreedte beperkingen. MPEG4/AVC bied ten opzichte van de MPEG2 standaard voordelen aangezien meer kanalen binnen dezelfde bandbreedte kunnen worden getransporteerd.

Adtec biedt een volledige lijn MPEG4/AVC en MPEG2-encoders voor zowel SD-en HD-toepassingen. Alle encoders hebben gelijktijdige Mirrored ASI en GigE IP-uitgangen, HD / SD-SDI en composite-ingangen en zijn volledig DVB compliant.


De edje 5110-RM is een hoogwaardige MPEG 2 Standard Definition-encoder voor de meest veeleisende distributie en contributie toepassingen. De videokwaliteit is verbluffend, variërend van de laagste bitrates op 4:2:0 tot 50 Mbs 4:2:2 voor contributie. Twee kanaals on-board audio-encodering, de edje-5110 audio CODEC ondersteund Dolby Digital en MPEG-1 Layer 2 audio. Ook ultra-stabiele  dual-channel Dolby E/5.1 passthrough is mogelijk. Optionele 4:2:2 en BISS 1/E encryptie upgrades maken de edje-5110-RM de perfecte SD encoder. Configuratie en monitoring is eenvoudig via het frontpanel of de on-board webinterface.

MediaHub-HD 422 waarborgt ook op lange termijn uw investering door gebruik te maken van multi-format en multi-codec-technologie, upgraden naar een andere codec of color space is eenvoudig en on-site uit te voeren. Met zijn vermogen om elke combinatie van HD-of SD-, MPEG-2 of MPEG-4 AVC met 4:2:0 of 4:2:2 Chroma te encoder kan je de MediaHub-HD 422 ook wel het Zwitserse zakmes onder de encoders noemen. Bij lagere bitrates biedt de MediaHub-HD422 hoge efficiëntie in video-en audio-overdracht.

Ontworpen voor distributie en studio toepassingen biedt de MediaHub HD Pro MPEG2 SD-en HD-encoding naar ASI-of IP-outputs. MediaHub HD Pro ondersteund Twee kanaals on-board audio-encodering van Dolby Digital en MPEG-1 Layer 2 audio met Dolby E en Dolby 5.1-passthrough ondersteuning, allemaal in een enkele HE behuizing. Standaard Adtec functies omvatten drie ASI-uitgangen evenals een GigE uitgang, AES3 Digital Audio, SDI en analoge audio-ingangen en BISS 1 / E-encryptie.
User interfaces omvatten een makkelijk te gebruiken webbased interface en frontpanel voor configuratie en monitoring. Voor SD-MPEG2-toepassingen is een SD-only versie beschikbaar welke met een eenvoudige upgrade kan worde geupgrade naar MPEG2-HD.

De DTA-3050 is ideaal voor Digitale televisie providers die op zoek zijn naar een kosten-efficiente oplossing om MPEG, ATSC Digichypher of DVB gebaseerde services te combineren en processen. DTA-3050 beschikt over 10 ASI-ingangen welke kunnen worden omgezet naar een drie-weg Mirrored ASI-uitgang, GigE en optionele SMPTE-310. Voor ASI en SMPTE-3010 is een ingebouwde redundancy switch beschikbaar. De DTA-3050 ondersteunt multicast en unicast-configuraties met spts / UDP, MPts / UPD, MPEG en DVB tabellen. Encryptie support omvat DVB-CSA met Ethernet Simylcrypt, AES voor gebruik met Simylcrypt Conditional Access Management Servers (CAS) leveranciers.

Zoeken

Follow us!