IDM100 Integrated Digital TV Monitoring

ITNM Systems's IDM100 offers a powerful, advanced, costeffective and...
lees meer ›

MCT-4000 Transcoder
MCT-4000 Transcoder

The MCT-4000 family of products enables real-time live transcoding of Hi...
lees meer ›

Home › Oplossingen › Contributie & Distributie

Contributie en Distributie

De technische ontwikkelingen binnen de distributie en contributie markt gaan hard, en het bieden van up-to-date technische voorzieningen is de sleutel tot het handhaven en verbeteren van het eindresultaat. Tenslotte gaat het allemaal over de kwaliteit die de kijker uiteindelijk thuis op zijn TV te zien krijgt.

De contributiemarkt vraagt om hoge kwaliteit, efficiënt bandbreedte en transponder gebruik om concurrerend te kunnen werken. Betrouwbaarheid, Minimale latency en fully featured apparatuur zijn een absolute noodzaak, evenals het kunnen werken in combinatie met al in het veld aanwezige apparatuur zoals IRD's. Adtec heeft deelgenomen aan de WBU-ISOG MPEG-4 AVC Interoperability test en zet zich in voor volledige ondersteuning van zo veel mogelijk commercieel succesvolle IRD's en Decoders.

Binnen de distributiewereld is nog efficiënter bandbreedte gebruik nodig om voldoende services te kunnen aanbieden, maar efficiëntere codecs mogen niet ten koste gaan van kwaliteit. Betrouwbaarheid en remote management van apparatuur binnen een headend is noodzakelijk en dus moet apparatuur voldoen aan de huidige DVB standaard en remote management standaards.

Zowel de contributie als de distributiemarkt vragen om kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare en future-proof encoding oplossingen. Adtec bied een complete productlijn aan met encoders voor diverse applicaties.


mediaHUB-HD 422  waarborgt ook op lange termijn uw investering door gebruik te maken van multi-format en multi-codec-technologie, upgraden naar een andere codec of color space is eenvoudig en on-site uit te voeren. Met zijn vermogen om elke combinatie van HD-of SD-, MPEG-2 of MPEG-4 AVC met 4:2:0 of 4:2:2 Chroma te encoder kan je de MediaHub-HD 422 ook wel het Zwitserse zakmes onder de encoders noemen. Ultra low latency garandeert een minimum aan vertraging. Biss 1 / E is standaard.
Op het gebied van audiosupport is de MediaHUB-422 onovertroffen in de markt;
4 MPEG 1 L2 audio encoders (4) via AES, SDI en Analoog (2 analoge stereo-ingangen), inclusief Phase Alignment. Ook inbegrepen is: "Intelligente" DOLBY E Passtrough (5.1, 2.0 of AC3) via SDI (1) of 2 via AES-3-ingang 1 en 2 LPCM (SMPTE 302m) en Linear Acoustic E2 Passtrough. Zelfs bij lagere bitrates de MediaHub-HD422 biedt hoge efficiëntie in video-en audio-overdracht.

Ontworpen voor contributie, distributie en studio toepassingen biedt de MediaHUB HD Pro  MPEG2 SD-en HD-encoding naar ASI-of IP-outputs. MediaHub HD Pro ondersteunt Twee kanaals on-board audio-encodering van Dolby Digital en MPEG-1 Layer 2 audio met Dolby E en Dolby 5.1-passthrough ondersteuning, allemaal in een enkele HE behuizing. Standaard Adtec functies omvatten drie ASI-uitgangen evenals een GigE uitgang, AES3 Digital Audio, SDI en analoge audio-ingangen en BISS 1 / E-encryptie.

User interfaces omvatten een eenvoudig te gebruiken webbased interface en frontpanel voor configuratie en monitoring. Voor SD-MPEG2-toepassingen is een SD-only versie beschikbaar welke met een eenvoudige upgrade kan worde geüpgrade naar MPEG2-HD.

De edje 5110-RM  is een hoogwaardige MPEG 2 Standard Definition-encoder voor de meest veeleisende distributie en contributie toepassingen. De videokwaliteit is verbluffend, variërend van de laagste bitrates op 4:2:0 tot 50 Mbs 4:2:2 voor contributie. Twee kanaals on-board audio-encodering, de edje-5110 audio CODEC ondersteunt Dolby Digital en MPEG-1 Layer 2 audio. Ook ultrastabiele dual-channel Dolby E/5.1 passthrough is mogelijk. Optionele 4:2:2 en BISS 1/E encryptie upgrades maken de edje-5110-RM de perfecte SD encoder. Configuratie en monitoring is eenvoudig via het frontpanel of de on-board webinterface.

De DTA-3050  is een ideale metgezel voor elke contributie of distributie set-up waar het muxen van meerdere services en/of redundancy is vereis. DTA-3050 beschikt over 10 ASI-ingangen welke kunnen worden omgezet naar een drie-weg Mirrored ASI-uitgang, GigE en optionele SMPTE-310. Voor ASI en SMPTE-3010 is een ingebouwde redundancy switch beschikbaar. De DTA-3050 ondersteunt multicast en unicast-configuraties met spts / UDP, MPts / UPD, MPEG en DVB tabellen.

De Quartet is een ASI / SDI distributie versterker / switcher en biedt eenvoudig te installeren redundantie voor twee encoders en bevat twee ingangen (primary en back-up) en 4 gemirrorde ASI / SDI uitgangen.

Zoeken

Follow us!